Några förslag på hur du kan spendera dina vinster

Här har vi samlat ett par förslag på vad du kan göra om du vinner jackpotten när du spelar. Du har säkert några egna idéer men här är lite mer inspiration för dig. Om du är en svensk spelare måste du besöka en sida som har de bästa oddsen och bonusarna såsom vi har här hos bettingfrossa.se. Allt så att du kan maximera dina vinstchanser.

Fastighetsinvesteringar

Okej, så du har köpt en del fastighet, men börjar tröttna på samma smuts här på jorden. Varför inte köpa fastighet på månen? Lunar Registery erbjuder seriösa budgivare en chans att köpa areal på månen. Och allt börjar på fyndpriset $30 per acre! Även en blygsam vinst på ett av våra många spännande spelautomater kommer att ge dig en chans att göra det.

donera för din spelvinst

Välgörenhet

Om beloppet som vunnits av en spelare är tillräckligt betydande, kan en spelare överväga att delta i välgörenhetshandlingar. Att ge tillbaka till samhället är ett sätt som spelarna kan använda sina spelvinster för att skapa en positiv social påverkan i samhället. Spelare kan välja att starta sin egen välgörenhetsorganisation, eller så kan de bestämma sig för att vara en del av en redan befintlig. Det finns många områden i samhället som spelare kan använda som ett sätt att ge tillbaka.

Teknikuppgraderingar

I dagens teknikvärld finns det alltid en ny telefon, dator eller tillbehör som alla blir galna i. Apple släpper en ny iPhone-uppgradering vartannat år. Jag personligen oroar mig inte för att ha den senaste och bästa tekniken, för jag vill inte fastna i fällan att behöva uppgradera vartannat år. Det känns för mig som att det bara är ett knep för att få mig att spendera mer pengar upprepade gånger. Så jag väljer ofta att spara pengar genom att inte uppgradera eller genom att välja den äldre versionen. Det stör mig inte att min teknik inte är den bästa, men då och då finns det några uppgraderingar som jag skulle vilja ha. Det är där mina extra pengar kommer väl till pass!

Jag har använt mina spelpengar för att fixa skärmen på min surfplatta, för att köpa de coola, brusreducerande, trådlösa hörlurarna som jag hade velat ha, och för att uppgradera en del av mjukvaran som jag använder på min dator.

Resa

Vad är ditt drömresmål? Kanske dags att ta reda på det, nu har du chansen att testa flera av dem. Kanske är nordpolen bäst och du hade inte en aning om det. Du kan välja 5 av dina favoriter och sedan frågar du runt för att få nya influenser som du inte skulle ha provat utan dina vinster.

Bertil